Making package causes server to go missing

Describe the bug: creating a package with two templates (one player, one trigger) causes the server to go missing

How do you cause this bug?

  • List the steps
    (note this is from the game itself)
  1. create new package
  2. add templates
  • Player Water Camera (script folder on player with 1 script)
  • Trigger Water Camera (trigger with 1 script)
  1. create template
  2. server goes missing

note: the player script is called playerWaterCamera (no script name afterwards)
i copied and pasted the scripts into a new game and made templates and a package without issue.

Screenshots / video of bug:
N/A

Which platform: PC / Stadia
Stadia (chromebox)

Which input: Controller / keyboard + mouse
KBD/MOUSE

Your Crayta username: sinjin

Game seen in (including “Hub” or “Editor for XYZ”):
isometric land to water explorer
(i haven’t changed the title in the companion site, should be as is)

How regularly do you see this? (E.g. 2/3 times - please try 3 times if possible):
3/3 of in that game
other game, with script copies, no issue

Time + date seen:
2022-04-30 0400 GMT (estimated)

Version number (found in Help tab in Settings):
0.f3.28.120518

(PC only) hardware specs (upload dxdiag file if possible - Open and run DxDiag.exe):

Remember!
The more information you provide, the more likely it is that this bug can be fixed quickly! Also, if this was discussed in Discord / Reddit / elsewhere, it might help to include a screenshot of that discussion!

Dear Shinjin, Thank you for your report.

Your issue has been entered in the data base and we will investigate it in the briefest delay.

Have an excellent day!

1 Like

i’ve left this game alone - it’s just there for reference.

1 Like